Schadeherstel, reparatie en onderhoud

12219342_s+ Snel inzetbaar bij brand-, water- en diefstalschade

+ Reparatie en schilderen vaak goedkoper dan vervangen

+ Onderhoud voorkomt kosten voor vervanging

+ Wij inventariseren voor u!

Schadeherstel

Schadeherstel behoort al jaren tot één van de specialismen van Projectschilders Nederland. Het vergt een kundig inzicht en een efficiënte aanpak om uw wanden, hout- en glaswerk, na een schade, zo snel mogelijk weer optimaal te kunnen gebruiken.
Bij schades aan uw ramen, muren, deuren of kozijnen, door bijvoorbeeld water-, brand- en diefstalschade, staat ons ervaren team direct voor u klaar om alle zorgen uit handen te nemen.

In samenwerking met de schade-expert van uw verzekeraar worden direct na een calamiteit maatregelen genomen om de schade aan uw hout- en glaswerk te beperken. Aansluitend maken we direct een plan van aanpak en volgen de herstelwerkzaamheden elkaar snel op.

Projectschilders Nederland neemt schade op, maakt een duidelijke offerte en herstelt de schade. Wij kunnen vervangen of repareren. En u kunt ongestoord doorwerken tegen de laagste kosten, snel, goed en betrouwbaar.

Reparatie en schilderen

Reparatie en schilderen in plaats van vervangen van het houtwerk is aanzienlijk goedkoper en behoort vaak tot de mogelijkheden. We kunnen een nieuwe verflaag aanbrengen op uw houtwerk en eventueel een houtrotreparatie uitvoeren.

Onderhoud

houtrotAls u uw houtwerk niet goed onderhoudt, verslechtert de staat van uw houtwerk in een rap tempo en bent u eerder aan complete vervanging toe, wat de nodige kosten met zich mee zal brengen. Dat is natuurlijk zonde als, met de juiste behandeling en tijdig onderhouden, de ramen, deuren en kozijnen nog jaren mee kunnen en u daarmee dus flink kosten kunt besparen. Een goede staat van het onderhoud is waarde verhogend en verlengt de levensduur van het pand. Bij onderhoud, kunt u denken aan: schuren, plamuren, schilderen of eventuele houtrot repareren.

Als aanvulling op het onderhoud kunt u ook nog denken aan :

– inspectie op het kitwerk (van groot belang, want een goede afwatering is zeer belangrijk )

– een extra behandeling voor de onderdorpels en het houtwerk waar het weer opstaat. Dit voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden (gronden en lakken).

– steekproeven op eventuele houtrot .

Inventarisatie van het verfsysteem

Wij komen graag de status/conditie van het bestaande verfsysteem bekijken en een inventarisatie maken. Indien nodig voeren wij vochtmetingen uit, bekijken de laagdikte, en doen een hechtingsproef. Ten slotte geven wij advies voor een onderhoudsplan en bespreken eventuele wensen.

Heeft u vragen hierover, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.