Ons werk

ONBEWERKT - Get in the PictureSchilderen een vak. En onze ambachtsmensen zijn hierin gespecialiseerd. We werken voor kantoren, op scholen en bij zorginstellingen en door heel Nederland. Alle gerenommeerde merken onder 1 dak tegen een prijs die lager is dan een lokale stoffeerder. Om het voor u inzichtelijk te maken hoe wij bij Projectschilders Nederland werken hebben wij een opsomming gemaakt van de verschillende diensten.

Vakmanschap

Werkwijze

Landelijke dekking

We zijn trots op de kwaliteit die we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd.
Deze is gebaseerd op onze klantgerichte werkwijze, waarin ontzorgen en efficiency centraal staan, en wordt gewaarborgd door een breed assortiment professionele producten van gerenommeerde merken.

Wij werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang met Projectschilders Nederland zijn verbonden. Ambachtsmensen die vaak al jaren schilderen.

Een optimaal leef- en werkklimaat
Het belang van een prettige werkomgeving is groot. Want een goede prettige ruimte draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Belangrijk is dat de mens zich comfortabel voelt in de ruimte waar hij leeft of werkt. Licht en kleur is van invloed op onze gemoedstoestand, gezondheid en op ons gedrag. In ieder kantoor, ziekenhuis, fabriek of openbaar gebouw is het dan ook van belang om voldoende aandacht aan dit onderwerp te besteden.

Onze projectleiders en adviseurs nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het precies zo wordt als afgesproken. Onze ontzorgservice is al jaren een veelgevraagde dienst. Na de oplevering houden wij jaarlijks de vinger aan de pols en regelen dat u een passend onderhoudsadvies krijgt van een van de specialisten op dat gebied.