Herfst & Helder

Herfst & Helder maakt al sinds 1875 ‘Verf van Goeden Huize’. Dit puur Nederlandse kwaliteitsmerk staat voor hoogwaardige verven en lakken voor buiten en binnen.

Het is niet voor niets dat deze kleuren maatgevend zijn sinds 1875. Steeds staat voorop dat ze verfsystemen produceren die langdurige bescherming bieden. Zo zijn menig kasteel en monumentaal pand met de Herfst & Helder-kleuren esthetisch en technisch beschermd. Bij alle nieuwbouw, onderhoud, restauratie en renovatie bieden onze verven duurzaam kleurbehoud en hoogwaardige bescherming.

De verf van Herfst & Helder voegt iets toe aan ieder pand. Klassiek, modern, romantisch of landelijk: ieder pand krijgt een markante uitstraling. De  kleuren zijn uniek!

De verven en lakken van Herfst & Helder voldoen aan de maatstaven die de wetgeving vanaf 2010 voorschrijft: oplosmiddelarm. Daarbij hebben ze gekozen voor het gebruik van vloeiend pigment voor alle gewenste kleuren. Dat betekent dat u zowel bij de tientallen klassieke als bij de duizenden moderne kleuren altijd kunt vertrouwen op de kleurechtheid.

Herfst en Helder is niet alleen gespecialiseerd in houtbescherming. Voor alle toepassingen binnen en buiten en voor alle materialen kunt u een beroep doen op het brede scala aan professionele producten.

Herfst & Helder ontwikkelt producten met veel aandacht en zorg voor kwaliteit. Daar komt bij dat de 2010 verven voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Herfst & Helder verven worden geleverd onder volledige garantie. Alleen bij de 2010 verven hebben ze immers volledige controle over de samenstelling en de juiste manier van verwerken.

th